ABC CLUBSANDWICH

Recentebeoordeling


4 sterren uit 242 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij ABC Clubsandwich. Meer weten? Ontdek meer

21 okt 2023 om 11:47 Wow best I ever ate! Super lekker echt! Dikke 10
12 okt 2023 om 15:37 Top Club Sandwich was heerlijk. Een aanrader!
24 sep 2023 om 16:54 Grootmoeders Nederlandse appeltaart helaas niet authentiek en t geld waard (meer diepvries, moes van binnen en geen authentiek deeg/korst...jammer). Club sandwich top, alleen had ik zelf sla/tomaat thuis toegevoegd (ontbrak n.l.)
13 sep 2023 om 2:43 As per usual the food was fantastic, even if they insisted on throwing extra fixings and garnish at my food. Unfortunately they go to waste. But really the food is amazing.
27 aug 2023 om 13:43 Altijd zelfde broodje, altijd even lekker!
17 jul 2023 om 13:59 I PITTY THA FOOL WHO DOESN‘T ORDER HERE!!!
5 jul 2023 om 13:57 Lekker gewerkt pik
12 mei 2023 om 12:05 Large portions and yummy!
5 mei 2023 om 21:45 Ik bestel hier vaak. Wat een super tent! Verse producten, lekker bereid en wat meerdere al zeggen, super rijkelijk belegde sandwiches!! Ik ben helemaal fan. Ga zeker nog veel vaker bestellen!
3 mei 2023 om 12:41 Goed voedsel, de sandwich oude kaas echter bleek niet meer dan een boterham met kaas.. de andere sandwiches zagen er echt top uit en rijkelijk gevuld!
29 apr 2023 om 13:24 Ik had een tosti met kip,guacemole en de club sandwitch. Is echt mijn favoriete tent om mijn lunch voor werk te halen. Niks verkeerds op te merken!
27 mrt 2023 om 16:40 Fooooooooooood!!!